Over Ingeborg | IedereenYoga.com

Over Ingeborg

Sinds haar Master Dramatische Kunst aan Studio Herman Teirlinck in 1988 werkte Ingeborg TM Sergeant zich in de kijker op diverse vlakken: theater, televisie en muziek. Achter de schermen werd zo haar plek van bezinning en innerlijke rust. De voorbije 25 jaar verdiepte Ingeborg zich in meditatie, yoga en zelfontwikkeling. Ze volgde les aan 'The Life Foundation School of Therapeutics' in Wales, waar ze de opleiding tot Dru Yogadocente met succes voltooide. Ingeborg is daarnaast ook Lightbody-docente en volgde onder meer bij LuminEssence in Oregon meerdere vervolgopleidingen wat van haar ook de perfecte meditatiebegeleidster maakt.

In 2006 werd Ingeborg Oneness-trainer aan de Oneness University in Andra Pradesh in India. Nog een jaar later tilde ze haar passie voor Dru Yoga naar een hoger niveau. Ze richtte haar eigen yoga- en meditatiecentrum 'De evolutie' op, een ontmoetingsplek voor iedereen die meer levenskwaliteit wenst. In 2009 werd Ingeborg ook Master Instructor Integrated Energy Therapy en studeerde ze af als Soundhealer bij de Healing Sounds School in Denver, Colorado.

In juni 2018 zal Ingeborg haar laatste jaar Toegepaste Psychologie afronden aan het NCOI Rotterdam. Ze combineert die opleiding met een postgraduaat in de Interactionele Vormgeving in Berchem.